Veiligheid en comfort

 

gebruiksvriendelijke sloten

Leo Sleutel Beveiligingstechniek begrijpt dat u van uw woning geen fort wilt maken, u woont om te leven en te genieten, niet om opgesloten te zitten. Vanuit die optiek combineren wij beveiliging en bescherming met gebruiksvriendelijkheid. Wij laten dagelijks in de praktijk zien dat een verhoogd gebruiksgemak niet afdoet aan het gewenste beveiligingsniveau. 

Seniorenslot

Hebt u in de schemer en avond ook zoveel moeite om de sleutel in de cilinder te steken? Het conventionele slot is qua zichtbaarheid niet erg gebruiksvriendelijk. Speciaal voor seniors bestaat het comfortslot, waarbij de kruk of greep onder de cilinderentree is gepositioneerd. Deze sloten zijn naast een enkelvoudige sluiting ook te krijgen als meerpuntssluiting voor nog meer comfort en veiligheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak via info@leosleutel.nl

automatisch op slot?

U bent somtijds vergeetachtig of uw kinderen hebben een beperkte discipline voor het sluiten van de deur? Voor deze situaties bestaat het zelfvergrendelde veiligheidsslot. Zodra de deur wordt dichtgetrokken worden de nachtschoten (of dagschoten) automatisch uitgetrokken en zit de deur op slot. Een veilig gevoel! Omdat niet alle situaties geschikt zijn voor een zelfvergrendelend slot bespreken wij graag vooraf met u de mogelijkheden ter plaatse.