Politiekeurmerk Veilig Wonen

 

Certificaat politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is sinds jaar en dag een zeer succesvolle beveiligingstandaard om inbraak tegen te gaan. Wist u dat goedgekeurde woningen tot 90% minder kans op inbraak hebben dan niet-goedgekeurde woningen? Alleen al daarom een reden om uw woning in overeenstemming te brengen met de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

aanvragen door erkend bedrijf

Een goedgekeurde woning ontvangt een certificaat en stickers voor deuren en ramen. Het certificaat kan uitsluitend via een PKVW-erkend beveiligingsbedrijf worden afgegeven. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar en biedt grondslag voor kortingen op uw inboedelverzekering.

opname, rapportage en offerte

Het certificeringsproces van uw woning vangt altijd aan met een keuring van de woning door een erkend PKVW-keurmeester. Bij Leo Sleutel Beveiligingstechniek werken meerdere keurmeester zodat wij snel in staat zijn een afspraak voor opname te maken. Naar aanleiding van de opname brengen wij een beveiligingsrapport uit waarbij uiteen wordt gezet welke verbeteringen noodzakelijk zijn om het keurmerk te ontvangen. Op basis van dit rapport brengen wij offerte uit. Het gehele proces van opname, rapportage en offerte bieden wij u geheel kosteloos en vrijblijvend aan. Voor het maken van een keuringsafspraak zijn wij telefonisch te bereiken via 035-6245791 of op info@leosleutel.nl