Bouwkundige beveiliging

 

integrale bouwkundige inbraakpreventie

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Vanuit dat vertrekpunt beveiligen wij uw woning, uw huishouding en uw eigendommen. Het spreekt voor zich dat het niet zinvol is de keukendeur te beveiligen en het bovenlicht over te slaan.

Samen met u als opdrachtgever gaan we op zoek naar de beste oplossing waarbij wij uw uitvoeringswensen afstemmen op het beveiligingsniveau.

Deur of raam vervangen?

Het is onverantwoord en geldverspilling om een in slechte staat verkerende deur of raampartij te beveiligen. Immers, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. In die gevallen adviseren wij uw deur, raam en/of kozijn te vervangen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van gevelelementen ongeacht grootte, stijl en materiaalsoort.

organisatorische maatregelen

Organisatorische maatregelen zijn -doorgaans niet kostenverhogende- onderdelen die belangrijk zijn voor het tot stand komen en slagen van een goed (bouwkundig) beveiligingsplan. Daarbij kijken we verder dan alleen uw woning, voor een inbreker maakt het immers geen verschil of hij uw ladder of de ladder van de buurman gebruikt om in te breken. Want... gelegenheid maakt de dief!