Particulier

 

Hang- en sluitwerk

Inbrekers worden steeds slimmer, brutaler en professioneler. De sloten van weleer bieden niet meer de bescherming die in deze tijd (helaas) noodzakelijk is. Om de kans op inbraak te minimaliseren is het van belang zoveel mogelijk vertraging op te werpen. De belangrijkste vertraging in dezen is goed hang- en sluitwerk om ongewenste toegang tot uw woning te frustreren. Als een onverlaat eenmaal binnen is, is immers het kwaad al geschied.

dé specialist in noord-holland

Leo Sleutel Beveiligingstechniek behoort tot de meest veelzijdige beveiligingsbedrijven in de regio. Van het maken van een sleutel tot het bieden van totaaloplossing op beveiligingsgebied, voor ons geldt 'the sky is the limit'. Vanuit een parktijkgerichte benadering bieden wij de beste oplossing in combinatie met het hoogste gebruikersgemak, daarbij gaan wij dikwijls verder dan de vigerende normen.

offerte

Beveiligen is per definitie maatwerk, immers zoveel mensen zoveel wensen. Om een goed beveiligingsplan op te stellen nemen we graag de tijd voor u als klant. Graag komen wij bij u thuis voor een opname ter plaatse. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch te bereiken via 035-6245791 en per mail via info@leosleutel.nl