Advies en visie

 

Advies

Wij zijn er van overtuigd dat goed advies en het beste product de basis biedt voor een langdurige samenwerking waarbij u als opdrachtgever op de eerste plaats komt.

U staat bij ons centraal, maar het advies wordt opgesteld vanuit de gehele omgeving waarin de beveiliging wordt toegepast. Daarbij besteden we speciale aandacht aan toekomstige veranderingen, zowel in uw situatie als vanuit ons werkveld. Het is onmogelijk een goed advies te geven zonder een gedegen analyse. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om uw specifieke situatie te kennen:

  • Wat is en waar ligt uw huidige probleem?
  • Wat is de reden van investering?
  • Hoe en door wie gaat het systeem gebruikt worden?
  • Door wie wordt het systeem beheerd?
  • Wilt u weten of iemand in een bepaalde ruimte geweest is en zo,ja wanneer?

Zomaar een paar vragen waarmee wij aan willen geven dat tijdens een gesprek zaken naar voren komen die je graag vooraf meeneemt in het beveiligingsplan. We proberen samen met u te kiezen voor een systeem met ontwikkeling, waarbij een uitbreiding altijd mogelijk is. Hiermee kunt u ‘eenvoudig’ starten en doorgroeien naar een volwaardige beveiliging van uw object.

Visie

Wij zijn vooruitstrevend en innovatief op het gebied van beveiliging in de ruimste zin van het woord. Niet alleen hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze bestaande klanten, ook onze naam 'Leo Sleutel' is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Mede door onze koploperpositie, het gezonde streven naar perfectie en het continue investeren naar innovatie behoren wij tot de grootste bouwkundige beveiligingsbedrijven van Nederland.

Wij maken graag nader kennis met u in onze showroom of bij u op locatie!