Bedrijf en overheid

 

beveiligingstechniek voor uw organisatie

Leo Sleutel Beveiligingstechniek is sinds haar oprichting een pionier op het gebied van toegangscontrole. Wij weten als geen ander hoe belangrijk flexibel sleutelbeheer, toegangscontrole en storingsvrije beveiliging is voor uw organisatie. Vanuit onze koploperpositie zijn wij in staat toegangscontrole te combineren met veiligheid en gebruiksgemak. Al onze oplossingen vormen maatwerk waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met uw organisatie.

Salto, kaba en winkhaus

Omdat wij als onafhankelijke beveiligingsspecialist niet gebonden zijn aan één merk, hebben wij de ruimte en mogelijkheid om u als klant een zo goed mogelijk product aan te bieden. U krijgt bij ons gegarandeerd de oplossing die het beste bij u past.

van mkb tot zorginstelling

Onze producten en dienstverlening zijn voor ieder bereik- en betaalbaar. Wist u dat ook particulieren steeds meer investeren in toegangscontrole? Of u wilt uw zorginstelling voorzien van toegangscontrole? Laat het ons weten, wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek. Bel ons op 035-6245791 of mail naar info@leosleutel.nl