Deuren, ramen en kozijnen

 

Deur, raam of kozijn vervangen?

U kunt nog zo een goed slot monteren, als de kwaliteit van deur of raam niet toereikend is dan heeft uw investering in het slot geen enkele zin. Immers, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Onze visie is het leveren van totaaloplossingen. Vanzelfsprekend hoort daar het plaatsen van nieuwe, deuren en kozijnen bij. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

vrijblijvende offerte voor design- of toogdeur?

Mocht u geen vertrouwen meer hebben in uw voordeur dan is het vervangen daarvan geen eenvoudige klus. Naast de technisch kwalitatieve aspecten zoals maatvoering en houtsoort, wilt u ook een deur die bij de uitstraling van het huis past. Om die kwaliteit te bieden hebben wij gekozen voor kwaliteitsdeuren van JAVA. Enige voorbeelden zijn permanent bij ons te bewonderen in onze showroom. Java is één van de laatste bedrijven die nog handgemaakte deuren levert, in de diverse houtsoorten.

Het monteren, afhangen en schilderen van de deur

Voor onze vakmensen is geen enkele wens te gek. Wij meten in, monteren, hangen af en schilderen, in door u elk gewenst formaat. Uiteraard doen wij wat andere bedrijven vaak achterwege laten, namelijk het perfect monteren van zowel deur als hang- en sluitwerk.