Dé slotenmaker in Noord-Holland

 

Een begrip in hilversum & 't Gooi

Leo Sleutel Beveiligingstechniek B.V. is meer dan 30 jaar uw partner in beveiligingsoplossingen. Want beveiligen met een aandachtig oog voor uw omgeving is onze passie, dag in dag uit! Ons team bestaat uit een aantal PKVW-erkende keurmeesters en monteurs, die worden ondersteund door een enthousiast en vakkundig verkoopteam wat zowel in de winkel als achter de schermen opereert.

veiligheid en beveiliging

Of het nu uw huis, villa of uw bedrijfsgebouw betreft, van belang is dat u niet alleen beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf maar ook gemakkelijk kunt vluchten bij calamiteiten binnenshuis. Uw veiligheid en die van uw gezin of de veiligheid van gasten en medewerkers staat immers voorop.

sleutels, sloten, kluizen en toegangscontrole

Wat met een uitgebreid assortiment sleutels, cilinders en sloten begon, is uitgegroeid tot een beveiligingsbedrijf in het hoogste segment. Leo Sleutel beveiligt zo een beetje alles wat te beveiligen valt, van woning tot bankgebouw, van overheidsgebouw tot juwelier. Van standaardsleutel tot geautomatiseerde toegangscontrole, van een nieuwe voordeur tot een tourniquet met gewapend veiligheidsglas.

Wij ontmoeten u graag, zowel op locatie als op Utrechtseweg 3a!